A börtönnél várják Lagzi Lajcsit, helyette egy furcsa hívás érkezett

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Ha a zenész kórházban van, az jogilag halasztó hatályú lehet.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézet előtt várták hajnal óta Lagzi Lajcsit, aki reggel 10 óráig nem érkezett meg.

Frizbi TV

Lagzi Lajcsinak a lapok szerint február 15-én kell megkezdnie a rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben, azaz a kecskeméti börtönben. Legkevesebb 11 hónapon át biztosan nem áll majd színpadra, ennyi időt biztosan bent kell töltenie.

Mivel a muzsikus nem jelent meg a börtönnél szerda reggel, a Bors megkereste az ügyben az ügyvédjét, aki nem tűnt meglepettnek az események hallatán, későbbre ígért tájékoztatást.

Egy érdekes hívás

A Bors szerkesztősége pontban kilenc órakor egy nagyon furcsa telefonhívást kapott. A telefon kijelzőjén Lagzi Lajcsi neve villant fel, a vonalban pedig maga az eltűnt zenész hangját lehetett hallani, de nem a telefonba beszélt, hanem egy hölggyel beszélgetett. A háttérben csipogó hangokat lehetett hallani, mintha egy modern képalkotó rendszer, mondjuk egy CT-gép hangja lenne, Lajcsi pedig köhögött, majd elhaló hangon köszönetet mondott a társaságában lévő nőnek.

Ha a zenész kórházban van, az jogilag valóban halasztó hatályú lehet. és ebben az esetben a rendőrség sem ad ki körözést ellene. A Bors az ügyvédtől ígéretet kapott, hogy még a mai napon tisztázzák, mi is történik pontosan.