Hajdú Péternél magyarázkodott a letöltendő börtönbüntetésre ítélt Lagzi Lajcsi, a bírónőt szidta

Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a másodfokú bíróság ítélete alapján Lagzi Lajcsinak már biztosan börtönbe kell vonulnia a közeljövőben. Most Hajdú Péter internetes műsorában beszélt az ügyről, várják a írásbeli indoklást, utána ellentámadásba lendülnek. Mint mondta, akár a római pápához is elmennek. 
Vágólapra másolva!

Bár Lagzi Lajcsi magyarázkodik és úgy tesz, mintha nem érdekelné őt a bevonulás és az elsőfokú ítéletének súlyosbítása, valószínűleg mégsem olyan egyszerű ez számára, mint mutatja. Az Origo klinikai szakpszichológus véleményét kérdezte arról, milyen nehézségekkel kell megküzdeni egy embernek, aki ilyen hosszú jogi procedúrával néz szembe, ennek milyen hatásai, pszichés tünetei lehetnek - erről itt olvashat.

Frizbi TV

December 9-én indult a Frizbi TV, azaz a Frizbi Hajdú Péterrel a YouTube-on. Mint Hajdú Péter az Origónak elmondta, megpróbál aktuális témákban kérdezni vendégeket, nem a múlttal szeretne foglalkozni. Az első vendége Lagzi Lajcsi volt.

A muzsikus magyarázkodni próbál az adásban, olyanokat állít, hogy "Európában még nem fordult elő ilyen büntetés." Az ítélet írásos indoklását nem látta, szerinte hatvan napon belül meg kell kapnia. "De két hónapon belül kopogtathat egy behívó" - jegyezte meg.

Vitatja a jogerős bírósági ítéletet, szerinte a szolgáltatókat nem érte kár. Hajdú Péter megkérdezte, miért nem ment el a bíróságra, amikor a sorsáról döntöttek, erre különös választ adott: "Azt a gyalázkodást, amit a bírónő előadott, nem volt kedvem meghallgatni." Abban bízik, hogy nem kell börtönbe mennie: "Ha kell, elmegyünk a római pápához is" - jelentette be. Bővebben a videóban:

Elindult a Frizbi TV

Karácsony és újév környékén felkerül még az internetre két korábbi adás, majd január közepétől beindul a nagyüzem – mondta Hajdú Péter az Origónak. Tavasszal és ősszel is 20-20 adást terveznek, ha akad exkluzív tartalom, akkor több is szóba kerülhet.

„A saját stúdiónkban, Törökbálinton vesszük fel az adásokat, a megszokott Frizbi díszletei közt, azaz nem szobában vagy étteremben forgatunk. Nem youtuber leszek, nem 8-10 perces tartalmat készítek, hanem rendes tévéműsort láthatnak majd a nézők, csak épp streamingen. Nagyon szeretném, ha a tévéműsorok nézettségét hoznánk majd, és erre látok is esélyt, mert az Összezárva Hajdú Péterrel teljes Cicciolinás adását a YouTube-on 2,5 millióan látták, azaz van ebben perspektíva" – mondta az Origónak a rutinos tévés.