Sejtelmesen fogalmazott L.L. Juniorról fiatal barátnője

Dárdai Blanka, L.L. Junior
A 18 év különbség és L.L. Junior nehézkes válása is közéjük állhatott, a rapper a lány nélkül utazott Dominikára
Vágólapra másolva!
Egyre gyanúsabbá válnak a dolgok L.L. Junior körül, aki épp válófélben van, de a bontóper elnapolását kérte, holott tudta, hónapokra utazik el, így nem lesz válás. Közben sokaknak feltűnt az is, hogy a kezdeti fellángolás elmúlhatott a 18 évvel fiatalabb énekesnő és a rapper között, ugyanis egy ideje nem mutatkoznak együtt és Dominikára sem tartott vele. Dárdai Blanka most sejtelmes választ adott a kapcsolatukat illetően.
Vágólapra másolva!

Dárdai Blanka egy környezetvédelemmel kapcsolatos konferencián járt, ahol nem menekülhetett a kínos téma elől, azaz, szakítottak-e L.L. Juniorral. Korábban a rapper is kényelmetlen helyzetbe hozta magát a szakítással kapcsolatos reakciói miatt, de ő is kikerülte a konkrét válaszadást. Most Dárdai is hozzá hasonlóan cselekedett.

Maradjunk annyiban, hogy most itt vagyok. Nem mondok semmi mást" - válaszolta a Blikknek arra a kérdésére, hogy tervez-e párja után kiutazni Dominikára. Bár ebből már sejteni lehet, hogy nincs minden rendben közöttük, mivel eleinte ontották magukról a szerelmes fotókat és nem volt számukra tabu a kapcsolatukról beszélni sem.

Nem meglepő, ha mégis a szakítás mellett döntöttek, ugyanis arról is beszélnek, hogy L.L. Junior nem véletlen halasztotta a válást, ugyanis lehet megpróbál kibékülni feleségével, Körtvélyessy Kingával. Állítólag nagy dobással készül a bontóper megkezdésére, amiről a Bors holnapi lapszámában lehet bővebben olvasni.

Dárdai Blanka és L.L. Junior Forrás: Dárdai Blanka/Instagram