Pokoli kínokat él át Béres Anett, ordít a fájdalomtól

Béres Anett
Vágólapra másolva!
Noha őszig még a gerincét rögzítő csavarokkal a hátában kellene élnie Béres Anettnek, az egykori valóságshow-sztár úgy érzi, nem bírja addig. A fájdalom ugyanis néha annyira elviselhetetlen, hogy ordít a fájdalomtól, csak mozdulatlanul tud feküdni és dolgozni is képtelen egyelőre - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Három hét múlva kerül sor egy újabb kontrollra, amelyen kiderül, van-e olyan állapotban már Anett gerince, hogy orvosa egy újabb műtét során eltávolítsa a hátában lévő csavarokat - írta a lap.

Anett nagyon bízik benne, hogy ősz helyett már tavasszal megszabadulhat a rögzítőktől, a fájdalma ugyanis néha elviselhetetlen.

A gyógytornát sem tudom csinálni, mert elég egy rossz mozdulat, és begörcsöl a hátam. A legutóbb az ágyneműtartó felemelése után lettem rosszul, annyira görcsöltem, hogy ordítottam.

- mondta a Blikknek Anett, aki egy speciális terápiával próbálkozik, hogy gyorsabban regenerálódjon és a fájdalmai is enyhüljenek.

Műtétben bízik az egykori villalakó, a fájdalmai elviselhetetlenek Forrás: Béres Anett/Instagram

Anett emiatt egyelőre dolgozni sem tud, ami anyagilag nagyon megterhelő az egész családnak.

mert csak a mozdulatlan fekvés hoz enyhülést. Anyukám és a családom persze segít, amiben tud, de ez nyilván nem ideális helyzet anyagilag most nekünk – sóhajtott Anett, aki nagyon bízik a három hét múlva esedékes kontrollban.

A lábamat rögzítő csavarokat is hamarabb kellett kivenni, mert mondhatni túl kicsi és vékony voltam hozzájuk, folyamatosan szúrtak, nyomtak és fájtak.