Öt nap alatt tizenöt kilót hízott a súlyos beteg TNT Inti

Inti
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a TNT zenésze szeptemberben kórházba került, kiújult gyerekkori szívbetegsége.
Vágólapra másolva!

Zuber Krisztián a Storynak adott interjújában elmondta, gyerekkora óta küzdött szívritmuszavarral, de tavaly nyár végéig ez nem volt hatással mindennapjaira. Egy augusztusi napon viszont rosszul lett, nem kapott levegőt, fulladt és rettenetesen fáradt volt.

Forrás: Instagram/TNT Inti

„Ráadásul öt nap alatt tizenöt kilót híztam, mert mint utólag kiderült, nem tudta kihajtani a szervezetem a testemből a vizet. Végül szeptemberben orvoshoz fordultam. A fulladás miatt azt hittem, hogy tüdőproblémám van, de kiderült, hogy a légzőszervemnek semmi baja, a szívem azonban háromszor akkora, mint kellene" – árulta el. Az orvosa azonnal viszgálatoknak vetette alá.

„Vagy egy tucat gépre rákötöttek, az MRI például kimutatta, hogy évekkel ezelőtt volt egy szívizomgyulladásom, majd megállapították, hogy

a szívritmuszavarom mellett szívelégtelenségem is van, a ketyegőm pedig majdnem felmondta a szolgálatot.

Azt mondták, hogy ha megcsinálom a hétvégi koncertet, akkor lehet, hogy óriási bajok lettek volna – mondta a zenész, hozzátette nagyon megijedt. Ezt követően pacemakert ültettek be neki, reményei szerint már csak egy műtét vár rá.

„Mivel a sokkolás nem sikerült, megpróbálják kiégetni a szívemből azokat az izmokat, amelyek a ritmuszavart okozzák. Nagyon remélem, hogy ezúttal sikerülni fog az operáció, és nem kell többé marokszámra szednem a szívgyógyszereket" – tette hozzá.