Feljelentették Rákóczi Ferit

Rákóczi Feri
Vágólapra másolva!
Rákóczi Feri egy korábbi rádióműsorban elárulta: a fiát tanította egy magánterületen vezetni. Feltehetően az egyik hallgató emiatt feljelentette őt a közlekedés biztonságának veszélyeztetéséért.
Vágólapra másolva!

Élő adásban mesélte el Rákóczi Feri, hogy idézést kapott a rendőrségtől közlekedés biztonsági ügyben. A rádiós szinte biztos benne, hogy amiatt kapta a levelet, mert egy korábbi adásban elmondta, hogy a fiát a forgalomtól elzárt területen tanította a gépjárművezetésre. A műsorvezető társai teljesen felháborodtak ezen - írja a Bors.

Forrás: Rákóczi Feri/Instagram

"Akkor itt az történt, hogy három napja elmondta, hogy vezetett a Somával. Valami magánterületen, sorompón belül, nem a közlekedésben! Felnyomtak téged a rendőrségen, meghallgatva a megszólalást, azonnal feljelentettek, és nekik hivatalból eljárást kell indítaniuk" - összegezte Sebestyén Balázs a történteket.

"Majd ha bemész, akkor dönthet belátása szerint, hogy ejnye Ferenc soha többé ne. Akkor ez egy tízeske. Ott már belátása szerint dönthetnek" - folytatta a műsorvezető, aki visszaemlékezett arra az incidensére, amikor a leállósávban fotózkodott, és valaki szintén eljárást indított emiatt.