Folyton trágár üzeneteket kap Köllő Babett

Köllő Babett
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője már régóta él boldog házasságban és férjével egy közös kislányt nevelnek. Sokakat azonban ez nem tart vissza attól, hogy próbálkozzanak Köllő Babettnél és változatos módszerekkel próbálják felktelteni a figyelmét. Egyesek uvariasan randevúra hívják, míg sokan trágár üzenetekkel akarják elcsábítani a családos műsorvezetőt.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett elárulta, hogy milyen fajta üzeneteket kap nap mint nap, de már kezd hozzászokni ahhoz, hogy férfiak ostromolják közeledési szándékukkal. Köllőt már egyáltalán nem zavarják ezek a megnyilvánulások, sőt, inkább jól szórakozik rajta és még férjének is szívesen megmutatja az extrémebb eseteket.

Köllő Babettért megőrülnek a férfiak Instagram

Sokszor viccelődünk azon, hogy ha az összes kávémeghívást elfogadnám, akkor null-huszonnégyben a kávézóban ülnék koffeinmérgezéssel" - idézi a Bors Köllő Babettet, akinek szerencséjére férje sem féltékeny típus, inkább büszke a feleségére.

Köllő Babett elárulta, hogy okoznak azért neki is kínos pillanatokat a fiatal férfiak, főleg ha szemtől szembe is próbálnak vele flörtölni. A Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató mentoraként többször is előfordult, hogy nagyon zavarba hozták.

Kedves és nyugodt embernek tartom magam és azon vagyok, hogy soha, senkit ne bántsak meg, de bevallom, bőven akadtak a forgatás alatt kínos pillanatok, amikor már feszengtem kicsit" - magyarázta Köllő Babett, aki szerint többen azért bókolnak neki a válogatókon, mert azt hiszik, így biztosan továbbjutnak.

A Sztárban Sztár leszek! mentorai a műsor döntőjében (B-J): Majka, Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci, Fotó: Csudai Sándor - Origo