Kiderült, mit tervez Berki Krisztián sírjával Mazsi

Berki Mazsi posztja
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi legutóbbi Instagram-sztorijában nem egy luxusnyaralásról jelentkezett be, helyette Berki Krisztián készülő síremlékéről írt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, sosem élt még ekkora luxusban Berki Mazsi, egyik nyaralásról a másikra utazik gazdag új barátjával – legújabb Instagram-sztorija azonban nem erről, hanem tavaly meghalt férjéről, Berki Krisztiánról, pontosabban annak síremlékéről szól.

"A temetőben is voltam ma a sírkövessel. Néhai férjem, Berki Krisztián sírja kapcsán..." – írta fekete-fehér fotója mellé:

Forrás: Instagram/Berki Mazsi

A síremlék már hosszú hónapok óta téma Mazsi és az anyósa között, Berki sírját azonban jelenleg még csak egy fehér kereszt jelzi – de egyébként tele van virágokkal és emléktárgyakkal.

"Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről" – mondta korábban Berki Krisztián édesanyja, Majer Júlia.