Ijesztő kezelésnek vetette alá magát Fésűs Nelly

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő felvételeket mutatott követőinek Fésűs Nelly, aki nemrég elárulta, hogy bizony ő is feküdt már kés alá azért, hogy megőrizze fiatalságát. A színésznő elmondta, hogy a szeme zavarta leginkább és úgy tűnik, még mindig nem békült meg ezzel a területtel, ugyanis most is a szemkörényékét vették kezelésbe.
Vágólapra másolva!

Fésűs Nelly nemrég arról beszélt, hogy nagyon zavarta a szemhéján lévő bőr, mely nemcsak esztétikailag, hanem látásában is zavarta. Elmondása szerint nem kifejezetten plasztikai beavatkozásnak nevezné a műtétet, mivel szemész szakorvos végezte. A korrekció után is nagyon odafigyel erre a területre, most egy első pillantásra ijesztő és fájdalmas beavatkozásnak vetette alá magát, de a bejegyzésben elárulta, hogy az egész teljesen fájdalommentes volt.

Ez egy vitaminkúra volt, tehát nem botoxoltattam, nem olajokat fecskendeztek belém, hanem vitaminokat és antioxidánsokat, amelyek serkentik a kollagéntermelést, illetve finomítják a ráncokat" - írta bejegyzésében Fésűs Nelly, akinek az apró tűvel többször is megszúrták a szemkörnyékét.

Fésűs Nelly nagyon odafigyel a szemkörnyékének megfelelő ápolására Forrás: Fésűs Nelly Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva tekinthető meg.