Megszólalt Joshi Bharat elhagyott felesége

Joshi Bharat
Az indiai műsorvezető évtizedek óta Magyarországon él, ebből 28 évet az Állami Bábszínház kötelékeiben töltött bábművészként. Kezdetben csak kisebb szerepeket kapott, legelső munkájaként - mivel még alig tudott magyarul - csak Süsü farkát mozgathatta. Az idő múlásával már főszerepeket is kapott, a Szabó Attila rendezte Kicsi és Nagy című tízrészes sorozatban például ő játszotta Kicsit.
Vágólapra másolva!
Joshi Bharat volt felesége, Szabó Csilla reagált a pletykára, miszerint kibékülhetnek a műsorvezetővel.
Vágólapra másolva!

Másfél évvel a válásuk után megtörte a csendet Joshi Bharat volt felesége, Szabó Csilla: elmondta, hogy most épp milyen viszonyban vannak egymással.

Joshi Bharat Fotó / Polyák Attila

"Hozzám is eljutott a szóbeszéd, sőt Bharattal üzenetet is váltottunk, és jót mosolyogtunk ezen. De nem békülünk, nem randizunk. Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást. Ez az én döntésem volt" – reagált arra a pletykára, hogy kibékültek a volt férjével.

A pletyka alapja leginkább az volt, hogy Csilla sokszor küld a lányukkal indiai ételt Joshi Bharatnak, amit így indokolt: "Szerintem nagyrészt megszokás, meg egyszerűen jólesik. Én ilyen vagyok. Nem akarok haragot magam körül, főleg nem a gyerekem édesapjával" – mondta a Best magazinnak.