Szorcsik Viki szerint nincs ügy, csak az ő hátán próbál felkapaszkodni Mischinger Péter

Szorcsik Viki
Vágólapra másolva!
Nem csillapdonak a kedélyek a Farm VIP legutóbbi évadának játékosai között, akik még a műsor forgatásán vesztek össze. Szorcsik akkor azt mondta, hogy fél az agresszív férfiaktól, Mischinger szerint ez rossz fényt vetett rá és magánéletében is problémákat okozott számára. Hónapokkal ezelőtt a volt exatlonista azt mondta, hogy beadta a keresetet Szorcsik ellen rágalmazás miatt, de a színésznő erről még semmilyen értesítést nem kapott. Mischinger állításai miatt újra elkezdődött a nyilvános sárdobálás kettejük között, az exatlonista után most Szorcsik is megszólalt a témában, elvileg utoljára.
Vágólapra másolva!

Év elején elülni látszott a Farm VIP játékosai között lévő feszültség, majd Mischinger Péter megtörte a csendet és azt állította, hogy megkapta az első hivatalos tájékoztatást arról, hogy a hatóságok a Pesti Központi Kerületi Bírósághoz továbbították az ügyet magánvádas eljárás lefolytatása céljából, tehát hamarosan elkezdődhet a per.

Szorcsik erről semmit sem tud, semmilyen tájékoztatást nem kapott, ezt nemrég el is mondta közösségi oldalán és egy nyilatkozatában egyaránt. Majd Mischinger is újra reagált Szorcsik szavaira és azt mondta, hogy nem haragszik, nem szeretne semmi mást, csak amit korábban is mondott, hogy a színésznő nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot, de úgy tűnik, hogy ez nem fog megtörténni. Szorcsik Viki most először részletesen elmondta véleményét a történtekről, úgy sejti, hogy egykori játékostársa nem őszinte és kétes szándék vezérli.

Itt még jó viszonyban volt a piros csapat két játékosa Forrás: TV2

Lassan már úgy tűnik, mintha valami köztörvényes bűnöző lennék, csupán azért mert félek az agresszív emberektől, mint minden hölgy társam. A műsor utolsó felvételén kezet rázott velem, és azt mondta, felejtsük el ezt az egészet. Ehhez képest most a szöges ellentéte folyik. Egyszerűen ez nevetséges, amit maga köré gerjeszt ez az illető. Ez egy közröhej, hiszen egy televíziós műsorban elhangzottakért nem lehet bíróságra vinni senkit, főleg nem úgy, hogy egy kereskedelmi csatornával írt alá szerződést, nem pedig velem.

- kezdte az AcNewsnak Szorcsik Viki, akit felháborít, hogy még mindig ezzel kell foglalkoznia és szinte bűnözőnek állítják be egy veszekedés miatt.

A színésznő újból elmondta, hogy már a műsorban sem tartotta komolynak ezt a konfliktust, ezért sem érti, hogyan fajult idáig a helyzet. Úgy gondolja, ha valaki egy reality műsorban szerepel, számolnia kéne a következményeivel, szerinte Mischinger Péter ezekkel sem volt tisztában.

"Javasolnám neki, hogy lépjen túl, és próbáljon meg valami produktummal kitűnni, viselkedjen férfiként, és emelt fővel viselje azt, hogy a harmadik műsorból is ki kellett esnie - és most egy nő ejtette ki a személyemben. Mindenesetre én őszintén kívánom, hogy békéljen meg magával, és csináljon valami olyat, ami maradandó és építi őt, hogy ne a pocskondiázásával kössék össze a nevét!

- zárta gondolatait Szorcsik Viki, aki utoljára nyilatkozott a témában és nem fog bocsánatot sem kérni, mert szerinte nincs miért.

Szorcsik Viki mögött Mischinger Péter, mindketten a piros csapatban kezdtek Forrás: TV2