Világsztárok, akik szűzen házasodtak

Met Gala Justin Bieber and Hailey Baldwin
Justin Bieber és Hailey Baldwin
Vágólapra másolva!
Vannak popsztárok, színészek, aki vad életet éltek, kitombolták magukat a házasság előtt, de akadnak, akik úgy gondolták, várnak a szexszel az esküvő utánig. Ez persze önbevalláson alapul, önreklámnak is elmegy, és egyáltalán nem biztos, hogy igazat mondanak - de nézzük, kik állították, hogy ellenálltak minden kísértésnek!
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson

"A szüzesség lehet menő és szexi" - mondta a People című lapnak adott interjújában 2000-ben. Simpson azt állítja, hogy a házasságig önmegtartóztató maradt, és úgy vélte, hogy a szüzessége olyan fontos dolog, amit tartogatni kell arra méltó embernek. Az akkori barátja, mostani exférje, Nick Lachey is elismerte: "Nem mindig könnyű, de tiszteletben tartom" - mondta egyszer.

Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Charley Gallay

Simpson végül huszonkét évesen - állítólag szűzen - ment hozzá Nick Lachey-hez, akivel viszont négy évvel később el is váltak. Simpson annak idején üzent is a fiataloknak azzal kapcsolatban, hogy ők rendelkeznek a testükkel, hisz volt rá példa, hogy kihívó bikiniben pózolt egy magazinban, de mellette ott virított nagy betűkkel a szöveg: „szűz vagyok".

Beyoncé

"Az emberek meglepődnének a tapasztalataim hiányán. 12-13 éves koromban volt az első barátom, vele voltam egészen 17 éves koromig. Akkoriban azonban túl fiatal voltam, hogy tényleg a barátom legyen. Nem éltünk együtt, mi nem csináltuk... Az volt az egyetlen tapasztalatom egy férfival, és utána csak egy férfi volt még az életemben, Jay Z" – vallotta Beyoncé, aki tehát jelenlegi férjével vesztette el a szüzességét.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Kevin Jonas

Az egy időben divatos fogadalmi gyűrűt a Jonas Brothers tagjai is hordták, de végül Joe és Nick megszabadultak tőle – a szüzességükkel együtt –, a házasságig csak Kevin várt. Ő végül huszonkét évesen vette el a fodrászát, Daniella Deleasát, de utána úgy nyilatkozott, hogy a szex nem érte meg a várakozást, mármint felesleges volt ennyit várni vele. „Miután megtörtént, csak annyit kérdeztem, hogy ennyi volt az egész?" – árulta el.

Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Amy Sussman

A cikk folytatódik, több hírességért lapozzon!