Hogyan bír együtt dolgozni a botrányos szakítás után Tóth Andi és Marics Peti?

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.02.19. , Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata sokáig felhőtlennek tűnt, még a Sztárban Sztár kezdetén is izzott köztük a levegő, és a szüneteket is együtt töltötték. Pár hete azonban feltűnően ridegek voltak egymással, amire a TV2 nézői is felfigyeltek, és gyorsan ki is derült, hogy a kapcsolatnak vége, az énekes már el is költözött a közös otthonukból. A magánéleti problémák ellenére is kénytelenek voltak az elődöntő alatt együtt ülni a zsűriben, és még lesz egy élő adás vasárnap este, amikor szintén órákra össze lesznek zárva, kamerákkal körülvéve. Nem ők az egyetlenek a magyar sztárvilágban, akik így jártak, korábban más sztárpárok is kerültek hasonlóan kellemetlen helyzetbe.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi és Marics Peti

Hónapokig idillinek tűnt a szerelmespár története, azonban a napokban kiderült, a háttérben korántsem volt minden rendben. Sokaknak már gyanús volt a Sztárban sztár zsűritagjainak viselkedése, és Tóth Andi azóta meg is erősítette a pletykákat, miszerint már nincsenek együtt Marics Petivel. Állítása szerint ő szakított, de nem árulta el, hogy miért hozta meg ezt a döntést nem sokkal azután, hogy összeköltöztek egy nagy családi házban.

Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A döntést az énekesnő maga hozta meg, de a konkrét okokról egyelőre nem szólalt meg. Azt viszont dühösen elmagyarázta egy videóban, hogy hiába kérte a volt párját, hogy ne mutassák az érzelmeiket az élő adásban, Marics ezt nem tette meg, sőt, miatta derült ki, hogy véget ért a kapcsolatuk.

de mindegy is, igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki" - magyarázta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Azóta még egy adást végigcsináltak együtt, és bár balhé nem volt, feltűnően nem néztek egymásra és nem reagáltak egymás szavaira a zsűriben. Hogy mi lehetett a szakítás oka, nem tudni, de állítólag az énekesnő állandó féltékenykedése vezetett ahhoz, hogy lezárták a közel egyéves kapcsolatot.

Tóth Andi és Szabó Ádám

Az énekesnő nem először kerül ilyen helyzetbe, a Marics Petivel való szakítása ilyen szempontból nagyon hasonlít ahhoz, mikor Szabó Ádámot hagyta el. Nem sokkal a Sztárban Sztár kezdete előtt szakítottak, így akkoriban még tele sérelemmel álltak egymás mellett a TV2 show-jának színpadán.

Forrás: TV2

Mikor elfogadták a csatorna felkérését, még együtt voltak, de akkoriban Tóth Andi bízott abban, hogy ez nem jelent problémát a munkában. A műsor első adásában a két énekest egymás mellé ültették, aminek az énekesnő nem annyira örült, viselkedése rideg és kimért volt, amit azzal indokolt, hogy:

Kevés emberhez nyilvánulok úgy, ahogy Ádámhoz jelenleg, nem tudok álszenten mosolyogni, meg mondani, hogy szurkolok neki" - mondta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Végül a döntőben is egymás mellett álltak, ami szintén nem volt könnyű a magánéleti problémáik miatt.

Én is ember vagyok, nekem is vannak érzéseim, amikre nyilván nem kíváncsiak a legtöbben. De nagyon sokan álltatok mellém és bíztattatok, amiért borzasztóan hálás vagyok. Édes mindegy, kinek a nevét kiáltják majd holnap este a döntőben.

És én már rég megnyertem. Szó sincs arról, hogy feladnám. Sőt. Minden maradék erőmmel azon leszek, hogy vasárnap méltó képpen zárjuk ezt a műsort" - írta 2020-ban.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!