Megmutatta barátját Gelencsér Tímea - kép

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
A TV2 csinos riportere régóta titkolózik azzal kapcsolatban, van-e férfi az életében. Mindig is fontos volt számára, hogy ne a nyilvánosság előtt élje a magánéletét, most valamiért mégis úgy döntött, hogy megosztja követőivel a boldogságát.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea párkapcsolata már valószínűleg elég biztos lábakon áll párjával, a vállalkozó Simon Mátyással, akivel végre felvállalták kapcsolatukat a nyilvánosság előtt is. Az egykori szépségkirálynő azonban tisztázta, hogy ezek után sem szeretné kiteregetni a magánéletét, de szerette volna beavatni a követőit is boldogságába és egyúttal megköszönte az ismerőseinek, barátainak, hogy segítették megőrizni a titkukat.

Mivel mostmár szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt és remélem velünk együtt örültök Ti is" - írta a közös fotójuk mellett Gelencsér Tímea.