Ezt gondolja duettpartneréről, Bódi Gusztiról a Sztárban sztár énekesnője

Bódi Guszti
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár vasárnapi döntőjében az énekesek duetteznek is egy-egy magyar hírességgel, Schoblocher Barbara például Bódi Gusztit kapta partnernek – akiről most el is mondta a véleményét.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár döntőjében Gubik Petra, Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara és Valkusz Milán mérkőznek meg egymással, egy-egy sztárduettet is láthatnak tőlük a nézők.

Schoblocher Barbara Forrás: TV2

A Blahalouisana énekesnőjeként ismert Schoblocher Barbara Bódi Gusztival lép fel, amiről így nyilatkozott: "Fergeteges hangulatot csinálunk Bódi Gusztival, aki elképesztő egy fazon. Már a próbán is nagyon szuper hangulat volt, rengeteget nevettünk, hamar kialakult az összhang. Én egyébként magamtól sosem hallgatok mulatós zenét, de ha egy eseményen vagy családi bulin megszólal, már éneklem is. Bódi Margó bőrébe bújni nem könnyű, fantasztikus életigenlő energia árad belőle, igyekszem ezt átadni én is a színpadon" – mondta a Borsnak.

Bódi Guszti Forrás: Facebook/ Bódi Guszti és a Fekete Szemek

"Remélem, hogy a nézők szavazáskor a szívükre hallgatnak majd! Nem tudom, mi lesz a vége. De bármi lesz, úgy lesz jó! Tudom, mindenki ezt mondja, de tényleg így van, én már azzal nyertem, hogy szerepeltem ebben a műsorban, megismerhettem fantasztikus embereket, gondolok itt a versenyzőtársakra, de az egész stábra is. Barátságok születtek, amiket viszünk majd magunkkal" – tette hozzá.