Kiderült, hogy ki a Sztárban sztár győztesének szerelme

Sztárban Sztár, 9. évad, döntő, 2023. 04. 09., TV2, showműsor, Gubik Petra
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Gubik Petra ismert férfit választhatott párjául, bár sok információt akkor nem árult el róla. Az énekes-színésznő szíve már másfél éve foglalt, de nagyon óvja magánéletét a nyilvánosság előtt. A Sztárban sztár döntőjében azonban nem volt ennyire óvatos, hiszen sokszor szaladt oda párjához egy kis támogatásért.
Vágólapra másolva!

A 33 éves énekesnő a múlt hét vasárnap történelmet írt a Sztárban sztárban, ugyanis ő lett a show történetének első női győztese. Gubik kissé összezavarodott a győzelem után, de nagyon hálás a nézőknek a támogatásért és a sok szeretetért, amit kapott az elmúlt nyolc hét alatt, és elárulta, mit tervez a műsor után.

Gubik Petra a döntőben Keresztes Ildikót alakította Fotó: Polyák Attila - Origo

Persze otthonról minden adást néztek, de eljönni nem tudtak, nem vártam volna el, hogy olyan messziről ideutazzanak, és egyébként is, idősebbek már, és ez mégiscsak háromszáz kilométer távolság" - magyarázta a Sztárban sztár győztese, aki párjával tervezte a családlátogatást is.

Gubik Petra barátja végig szorított szerelmének a műsor döntőjében, ő pedig sokszor szaladt ki hozzá a nézőtérre, hogy bátorítsa. A férfi is jól tudja, hogy milyen stresszel jár a szereplés, hiszen kiderült, hogy ismert táncosról van szó.

Gubik párja ugyanis Moussa Ahmed, az egyik legismertebb magyar néptáncos formáció, az Urban Verbunk tagja, aki a produkció művészeti igazgatója is egyaránt. Ahmed is hasonlóan sikeres a szakmájában, mint színésznő barátnője, hiszen korábban elnyerte a Világ Leggyorsabb Néptáncosa díjat is - írja a Blikk.

Gubik Petra a győzelem pillanatában Fotó: Polyák Attila - Origo

A párról készült közös képet a linkre kattintva tekintheti meg.