Így van a szakítása után Czippán Anett

Czippán Anett interjú - EZEKET HASZNÁLD
Czippán Anett ad interjút 2017 június 28-án
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, újra szerelmes Czippán Anett, aki sokáig elzárkózott az új kapcsolat elől. A műsorvezetőnek már két gyereke van, első az egykori házasságából, a második pedig egy másik kapcsolatból, aminek szintén vége lett. A műsorvezető hosszú idő után ismét boldog, nemrég vállalta fel új kapcsolatát, most közös képet is mutatott.
Vágólapra másolva!

Czippán Anett és új párja kéz a kézben látható a műsorvezető legújabb képén. Ez is azt bizonyítja, hogy egyelőre nem múlik a szerelem kettejük között és boldogok együtt.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Korábban pár információt elárult már az új párjáról a TV2 műsorvezetője.

Mindenkinek megvan a „csomagja", nekem meg aztán pláne. Van két gyermekem, egy kaotikus munkabeosztásom, ráadásul képernyős is vagyok. Aztán kiderült, Miki nem egy ijedős típus - idézi a Blikk a műsorvezetőt, aki elmondta, hogy nagy közöttük az összhang és már nem bánja, hogy végül engedett a csábításnak.

Forrás: https://www.instagram.com/czippananett/

Szerinte együtt mindent megoldunk. És hát van is mit, hiszen még nem élünk együtt - bár már szóba került. Amikor tehetjük, pár napra elutazunk valahova, ilyenkor hosszú órákon át beszélgetünk, rengeteget nevetünk" – árulta el Czippán Anett. A férfi egyébként egy informatikai cég igazgatója, emellett zenei újságíró és rádióban is dolgozik.