Nehéz időszakon van túl a magyar énekesnő

Paulina
Paulina
Vágólapra másolva!
Kocsis Paulina egy nehéz időszakon van túl, az akadályokat azonban egészen könnyedén vette. Ez sarkallta arra, hogy tollat ragadjon és elmondja, "belerobban a világba."
Vágólapra másolva!

Paulina hatéves korában kezdett el zongorázni, kicsi korától kezdve énekelt. Később már dalokat, zenéket is írt. Most egy új klippel jelentkezett az énekesnő, amit egyfajta ébresztőnek szán a közönség részére.

Ezt a bepörgési érzést próbáltam összefoglalni ebben az új dalban" – mesélte Paulina a Blikknek. Az énekesnő úgy fogalmazott, mind a szöveg, mind a zene írásakor azt próbálták érzékeltetni, hogy milyen az, amikor zsizsegni kezd az ember vére.

Forrás: https://www.instagram.com/kocsis.paulina/

Szeretném, hogy amikor ezt a dalt hallgatod, te is megállíthatatlannak érzed magad" – mondta az énekesnő.

Egy csomó apró akadállyal találkozunk a mindennapokban, amiket addig fújunk fel, amíg hatalmasnak és megoldhatatlannak látszanak. Próbáljunk meg ilyenkor megállni, szusszanni egyet, majd észrevenni, hogy csak egyszerűen túl kell lendülnünk... Ezt a dalt akkor írtam, amikor egyedül voltam, de imádtam azt az időszakot is. Úgy érzem, most azért is tudok ilyen szerelmes lenni, és ennyire odaadni magamat, mert hagytam időt az önismeretnek, elkezdtem tanulni az elfogadást, és magabiztosabb lettem attól, hogy láttam: egyedül is megállok a lábamon" – árulta el Kocsis Paulina.