Több mint nyolcszázezer forintos plüssmackót vett születendő gyerekének Kulcsár Edina - kép

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya, akinek a különleges Amara nevet választották szülei. Kulcsár és új férje nem tétlenkedik, már a babaszoba is elkészült a kislánynak, akinek úgy tűnik máris méregdrága holmikat vásároltak.
Vágólapra másolva!

G.w.M szeret dicsekedni a pénzzel, hol a drága luxusholmikat, hol magát a kötegnyi pénzt mutogatja a közösségi oldalain, ami miatt sok kritikát kapott az elmúlt időben. Ez sem őt, sem feleségét, Kulcsár Edinát nem zavarja, aki alkalmazkodik új férje szokásaihoz és ő is előnyben részesíti a drága luxuscikkeket.

A napokban azt is megmutatták, hogy egy drága kölyökkutyát is vettek, bár azt nem tudni, hogy a bérelt lakásukban terveznek-e vele, esetleg elköltöznek a bérelt lakásukból egy nagyobb helyre. Kulcsár Edina a múltkor azt mondta, hogy nagyon jól megvannak a lakásban, viszont a követői kérdésére már úgy felelt, hogy nem ott fogják tartani a nagytestű állatot. Az már biztos, hogy a születendő kislányuknak, Amarának a szobája elkészült, amiről egy fotót is mutatott az egykori szépségkirálynő.

A babaszoba már tele van ruhákkal, amit egy praktikus gardróbban helyeztek el, viszont a követői felfigyeltek egy plüssmackóra, ami szintén egy luxusmárka gyűjtői kollekciójának méregdrága darabja, ugyanis egy ilyen játék jelenleg több mint nyolcszázezer forintba kerül.

A kép bal oldalán látható a drága plüssjáték, amit a babaszobában helyezett el a házaspár Forrás: Kulcsár Edina Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.