Kínos történetet mesélt házasságáról Bódi Csabi és felesége

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Ma már csak nevetnek rajta, de akkoriban nem találta ennyire viccesnek a zenészt azt, hogy hogyan kellett udvarolnia leendő feleségének. A házaspár közötti nagy korkülönbségből is adódtak problémáik, Gina  azt is elárulta, hogy eleinte nem gondolta volna, hogy ebből házasság lesz.
Vágólapra másolva!

Gina családja nem bízta a véletlenre a lány sorsát. Bódi Csabi a TV2 Ütős Ötös című műsorában beszélt arról, hogyan ismerkedtek meg.

Kerestem, hol van Gina, de nem láttam, mert ő főzött. Igazából anyósomnak udvaroltam" - mesélte a zenész, aki azt is elárulta, a hagyományoknak megfelelően zajlott az ismerkedés. „Azt tudni kell, és nagyon büszke vagyok arra, hogy mi Ginával a házasság előtt még a kezünket sem fogtuk meg. Ő tényleg kislány volt, amikor összekerültünk – mondta Bódi Csabi. Felesége, Gina elárulta, nem gondolta, hogy férje lesz az igazi, de ma már nagyon örül, hogy végül mellette döntött.

Aki nem öreg, de volt már családja, vele élt a kisfia, akit én neveltem föl. Négy évesen megkaptam a Csabikát. Az a lényeg, hogy nem tetszett meg, mert én azt gondoltam, hogy majd jön egy korombéli fiatal fiú. Legalábbis ez volt a terv, de végül egymás mellett kötöttünk ki" - mesélte a TV2 stúdiójában Gina.