Titkos barátjáról beszélt Gubik Petra

Gubik Petra
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, kiderült, hogy ki rabolta el Gubik Petra szívét. A színész-énekesnő sokáig titkolta a nyilvánosság előtt a másfél éves kapcsolatát, azonban a Sztárban sztár döntőn felfedte az igazságot. A műsor első női győztese most elárulta, hogy milyen a kapcsolata a népszerű táncossal.
Vágólapra másolva!

Gubik Petra korábbi szerelme Nagy Sándor színész volt, akivel viszonylag jó viszonyban váltak el, hiszen a férfi is nyilvánosan ünnepelte exe múlt vasárnapi győzelmét. Azóta a színésznőről csak annyit lehetett tudni, hogy kapcsolata van, de mindig nagyon óvta magánéletét. A Sztárban sztár döntőn kiderült, hogy Moussa Ahmeddel, egyik legismertebb magyar néptáncos formációnak, az Urban Verbunknak tagjával alkotnak egy párt.

Gubik most Palik László műsorában osztott meg olyan információkat magánéletéről, amiről eddig még nem beszélt a nyilvánosság előtt.

"Amikor az egyetemet csináltam, miközben színházban játszottam Békéscsabán és Pesten is, nem volt magánéletem. Huszonhárom évesen volt először komoly párkapcsolatom" - kezdte Gubik Petra, aki ma már kiegyensúlyozott életet él és nagyon fontos számára párja támogatása, ami szerinte nagyon sokat tett hozzá a győzelméhez.

Nem egymás mellett, hanem együtt élünk. Ez akkor tud működni, ha két fanatikus ember találkozik, és szavak nélkül értik a másikat. Ezt az egész versenyt nem tudtam volna így végigcsinálni, bele sem vágtam volna, ha ő nincs. Ha jó társ van melletted, a helyedre kerülsz. Inspirál. Helyette is, neki is nyerni akarok. Ott ült a döntőben, és azt éreztem, nagyon fontos, hogy jól szerepeljek: nem az, hogy győzzek, hanem hogy jól szerepeljek. Bementem a stúdióba, ott ült, ránéztem, ő rám mutatott, én rá mutattam, és tudtam, hogy jó lesz. Ez tükrözi a kapcsolatunkat" - mondta Gubik Petra a Palikék Világában.

Gubik Petra az elődöntőben Billie Eilish-ként Fotó: Polyák Attila - Origo