Rettegésben él Tóth Andi, újabb lépést tett a biztonsága érdekében

Tóth Andi, Hazatalálsz, Orsi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, Tóth Andit annyira megviselik a rosszindulatú és fenyegető kommentek, hogy egyre jobban fél egyedül lenni. Az énekesnő egyik ismerőse elárulta, hogy nem véletlenül választott rottweilert, aki valódi harci kutyának számít és arra fogják kiképezni, hogy megvédje gazdáját bármi áron. Most kiderült, hogy ez sem elég az énekesnőnek, újabb lépéseket tett a biztonsága érdekében.
Vágólapra másolva!

Tóth Andit nagyon megviselte a szakításuk Marics Petivel, ráadásul egy elég nagy házban maradt egyedül. Énekesi karrierjét is a sok negatív kritika miatt adhatja fel, de kiderült, hogy nemcsak becsületét sértik, hanem félelmet is keltenek benne a gyűlölködő üzenetek.

Úgy tudom, hogy a kutyáját hamarosan ki fogják képezni arra, hogy bármilyen szituációban megvédje őt. Akár egy támadóval szemben is..." - mondta Tóth Andi ismerőse korábban, aki elárulta, hogy még nem volt fizikai sérelme, de nagyon tart attól, hogy odáig fajulhat a helyzet.

Most az énekesnő egy ideiglenesen elérhető Instagram-bejegyzésben tudatta a követőivel, hogy újabb lépésre szánta el magát a saját védelme érdekében. Tóth Andi úgy döntött, visszatér a thai box órára, melyet korábban abbahagyott, most mégis folytatni szeretné, valószínűleg önvédelmi célból.

- írta a kép mellé, melyen az autóban ülve mutogatta boxkesztyűjét.

Tóth Andi úgy döntött, önvédelmi órákat vesz, mert sok fenyegető üzenetet kap Forrás: Tóth Andi Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.