Ezért akart pornómodell lenni a 47 éves Molnár Anikó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Nemrég a Mokka vendége volt Molnár Anikó, aki pár hónapja indított erotikus szolgáltatást az OnlyFans-oldalon. Az egykori Nagy Ő tisztázta a helyzetet, azt is elárulta, hogy édesanyja mit szólt a döntéséhez, és azt is, hogy mi motiválta őt elsősorban arra, hogy 47 évesen belevágjon az erotikus modellkedésbe.
Vágólapra másolva!

Nem az első eset, hogy Molnár Anikó vetkőzésre adja a fejét, bár azóta eltelt pár év. Az egykori valóságshow-szereplő rengeteg területen próbálta ki magát, egy időre a médiából is eltűnt és egy ideje sminktetoválással foglalkozik.

Annak ellenére, hogy milliókat keres havonta az erotikus felvételeivel, mégis folytatja civil foglalkozását is. Most elárulta, hogy mi motiválta a pénzen kívül arra, hogy belevágjon az OnlyFans-modellkedésbe.

Rengeteget fotózunk, forgatunk, és azért látom a nyers képeket. Mondjuk van olyan, amire én is azt mondom, hogy ez azért jó, ehhez nem kell hozzányúlni, nem kell semmiféle retus. Pontosan ez a célom egyébként, nem is nagyon szeretném retusálni a képeket. Meg akarom azt mutatni, hogy 47 évesen is megmutathatja magát egy nő, mert engem nagyon zavar az, hogy csak a huszonévesekről szól minden..." - árulta el a TV2 stúdiójában Molnár Anikó, akinek fontos célja, hogy megmutassa, egy idősebb nő is lehet vonzó.

- mondta az erotikus modell, aki reméli, hogy sok nő önbizalmát erősítheti ezzel a saját korosztályából.