Szörnyű balesete után órákon át küzdöttek az orvosok a magyar sztár életéért

Judy
Vágólapra másolva!
Műtétek sora, teljesen új külső, lelki összeomlás – többek között ezek követték a magyar sztárok szörnyű közúti baleseteit.
Vágólapra másolva!

Selmeczi Roland

A színész az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínész volt Magyarországon. Gyakran az ő hangján lehetett hallani például Antonio Banderast, Brad Pittet vagy Patrick Swayzet. Szerepelt az Angyalbőrben című sorozatban és az Üvegtigrisben.

Selmeczi Roland nem élte túl a súlyos balesetet Forrás: családi képek

Alig múlt 38 éves, amikor 2008. január 30-án, színházi próbáról hazafelé tartva, az M5-ös autópályán elvesztette uralmát gépjárműve felett.

A szalagkorlátot átszakítva súlyos sérüléseket szenvedett, a balesetet nem élte túl. Dorottya lánya akkor 12, Gergely fia 6 éves volt. Édesanyjuk, Melinda nemrég így emlékezett vissza az utolsó találkozásukra:

"Együtt vacsoráztunk, aztán Dodóval mentek a Vígszínházba. Geri még kicsi volt, nem tartott velük. Roland nagyon pozitív volt és jókedvű. Este hazajöttek Dodóval, majd azt mondta: „Egyelőre ennyit belőlem nektek". Ezután megöleltük egymást, Geri pedig mindannyiunkat próbált átfogni a kis kezeivel" – mesélte szomorúan az özvegy.

A cikk folytatásáért lapozzon!