A börtönben is sajnáltatja magát Lagzi Lajcsi, máris a gyengélkedőre vitette magát

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Két napja vonult be a baracskai börtönbe Lagzi Lajcsi, aki drámai körülmények között, magánmentővel vitette el magát a helyszínre. Azóta csak testvére és ügyvédje nyilatkozott a trombitás állapotáról, aki korábban is rejtélyes betegségére hivatkozva próbálta elkerülni a letöltendő börtönbüntetését. Most a börtön falai között is tovább próbálkozik, ugyanis ügyvédje elmondása szerint máris gyengélkedőre került.
Vágólapra másolva!

Tavaly decemberben ítélte a bíróság 3 és fél évnyi letöltendő börtönbüntetésre áram-, víz- és gázlopás miatt Lagzi Lajcsit, aki mindent megtett annak érdekében, hogy ne kelljen bevonulnia. Végül másodfokon is elutasították a halasztási kérlmét, így április 26-án, délelőtt bevonult a baracskai börtönbe. Most ügyvédje, Csontos Zsolt szűkszavúan elmondta, hogyan alakul benn védence egészségi állapota.

- idézi a Blikk az ügyvéd szavait, aki többet nem árult el a zenész állapotáról.

Lagzi Lajcsi testvére, Galambos István korábban elmondta, hogy a trombitás kérésére ők nem voltak jelen a bevonulásánál, de hamarosan meglátogatja, hiszen őt nevezte meg az egyik kapcsolattartójaként. Lagzi Lajcsi öccse azt állítja, hogy ő nagyon aggódik az elítélt állapotáért, ugyanis sok speciális eszközre lenne szüksége ahhoz, hogy ne súlyosbodjon az állapota, de nem biztos abban, hogy ezt az intézmény biztosítani tudja a betegeskedő testvére számára.

Lagzi Lajcsi Hír TV