Kibékülhetett Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, az év elején hivatalosan is bejelentette válását Kucsera Gábor és Tápai Szabina, akik közel tíz év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Először Tápai szólalt meg a magánéletükről, aki elég durva dolgokat állított a házasságukról, és arról is beszélt, hogy megcsalták egymást. Azóta sem lehet tudni, hogy milyen kapcsolat van köztük és úgy tűnik, hogy Tápai Szabina már boldog egy másik férfi oldalán. Mindezek ellenére most gyanúsan viselkedik a válófélben lévő házaspár, hiszen a jelek szerint együtt töltötték a hétvégét.
Vágólapra másolva!

Kibékülhetett Kucsera Gábor és Tápai Szabina, akiknek tíz év házasságból három közös gyerekük született, a legkisebb lányuk még csak másfél éves. Persze lehet, hogy csak a nézeteltéréseiket sikerült tisztázni a gyerekek érdekében. A békülésben szerepet játszhatott az a hosszadalmas időszak, míg egyáltalán nem beszélhettek, hiszen Kucsera az Ázsia Expressz forgatása miatt volt távol.

Az egykori kajakozó hazatérve nagy bejelentést tett, hiszen egy kalandparkot létesített, ahonnan a hétvégén jelentkezett be, majd Tápai Szabina is segített volt férjének a park népszerűsítésében, ahová ő maga is ellátogatott.

Jöhettek családdal, nagyon jó kis túraútvonalak vannak itt és természetesen Kucsera Gábor vár titeket - szúrta ki a Bors Tápai Szabina korlátozottan elérhető Instagram-bejegyzését.

Kucsera Gábor kalandparkjából jelentkezett be Tápai Szabina Forrás: Tápai Szabina Instagram