Berki Mazsi kizárta az életéből a kislányát

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsi először beszélt arról, hogy a kislányával miként alakult a kapcsolatuk Berki Krisztián halála után.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi szokatlan, már-már tabunak számító gondolatokat fogalmazott meg arról, hogy Berki Krisztián halála után miként viszonyult a kislányukhoz, Emma Katerinához.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Hullámzó a kedélyállapotom mostanában. Elérkezett most egy olyan pont az életembe, hogy a kislányommal nagyon különleges lett a kapcsolatom...

Nyilvánvalóan ez egy védekező reflex volt, hogy ne tudjak még nagyobb fájdalmat átélni. Kilenc-tíz hónap után jutottam el arra a szintre a kislányommal, hogy be tudtam őt teljesen engedni magamhoz" – mondta a Mokkában, ahol a testvérével jelent meg.

A Bors kérdésére Berki Mazsi azóta még jobban kifejtette, hogy mire gondolt a kislányával kapcsolatban: "A szülés után fél évig rendben volt minden. Mindig is olyan édesanya akartam lenni, akinek a gyermeke a legfontosabb. Emmát mindenhova vittem magammal, szinte együtt lélegeztem vele. Aztán megtörtént az elképzelhetetlen... Összetörtem. Egyik pillanatról a másikra

nem fér el több szomorúság a szívemben. Rettegtem, hogy ha esetleg vele is történik valami, akkor abba biztosan belehalok. Elképzelhetetlenül rossz érzés volt ez. Ahogy az is, hogy nem lehet erről beszélni, mert a társadalom azonnal ítélkezik, hiszen milyen anya az, aki távolságot tart a saját gyermekétől? Ma már azt gondolom, hogy Emma születése nem volt véletlen, ő azért jött, hogy túléljem ezt a tragédiát. Ha ő nincs, akkor talán már én sem vagyok" – mondta.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!