Összeomlott Vajna Tímea

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Sosem titkolta Vajna Tímea, hogy mindent megtesz azért, hogy édesanya lehessen. Most talán enyhíti fájdalmát, hogy testvére, Palácsik Lilla és családja látogatóba utaztak hozzá, hogy ne legyen annyira egyedül. Andy Vajna özvegyének mégis vegyes érzései vannak mostanában, hiszen legnagyobb álma nem valósult meg.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg nem adja fel a küzdelmet Vajna Tímea azért, hogy édesanya legyen, hiszen már régóta próbálkozik és mindenféle kezelésen, fájdalmas beavatkozásokon átesett, hogy elérje célját. Most egy szép, de fájó emléket osztott meg korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, ugyanis egy évvel ezelőtt kapta meg hivatalosan az amerikai állampolgárságot. Mégis beárnyékolja a jó emléket, hogy akkor már azt gondolta, ilyenkorra kisbabáját tartja a kezében.

- írta az özvegy a tavalyi képe mellé, azt viszont elismerte, hogy jót tesz neki, hogy családja vele van ezekben az időkben.

"De legalább az unokaöcséimet igen" - fejezte be előző gondolatát a következő képen, melyen Palácsik Lilla és Visváder Tamás kisfiait öleli és puszilja.

Vajna Tímea egy évvel ezelőtt azt gondolta, hogy ilyenkor már édesanya lesz Forrás: Vajna Tímea Instagram

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.