A TV2 sztárja gladiátorként harcol majd közelgő esküvőjén

Párharc
Vágólapra másolva!
Társkeresőnek köszönheti menyasszonyát Mischinger Péter. Az Exatlon és a Farm VIP sztárja először nem érezte magát késznek egy komoly kapcsolatra, de amint megismerte Juditot, minden bizonytalansága elillant. 
Vágólapra másolva!

Az informatikus tavaly követte a TV2 Párharc című műsorát, és már akkor eljátszott azzal a gondolattal, hogy szívesen kipróbálná magát párjával. A vágya pedig teljesült, idén ugyanis ők is részt vesznek a sztárpár valóságshowba.

Forrás: TV2

"Nekem nyilvánvaló volt az előző évadot látva, hogy ha megkeresnek, jövök, mert nagyon tetszettek a játékok. Mivel ide csak párba lehetett jönni, Juci miattam bevállalta. Nagyon büszke vagyok rá, mert bár elég introvertált lány, mégis hamar beleszokott abba, hogy veszik a kamerák és a játékokba is mindent beleadott" – mesélte Péter, aki immáron két éve boldog párkapcsolatban él Judittal.

Erre ő hosszan reagált, majd odajutottunk, hogy másnap már randiztunk. Azóta együtt vagyunk.

"Petiben megtaláltam az extrovertált felemet, aki részben más, mint én, de épp ezért egészítjük jól ki egymást" -v ette át a szót Juci.

– jegyezte meg Mischinger jegyese, aki azt is elmondta, párja mellett egyáltalán nem lehet unatkozni.

" Mindig van valami izgalom az életünkben. Elkezdünk hamarosan hagyományőrző fellépésekre járni. Eddig nem tudtam, hogy szeretem ezt a gladiátor kultúrát, de amióta vele vagyok, rajongok érte.

Judit annyira megszerette, hogy beleegyezett, közelgő szeptemberi esküvőjükön ez a kultúra is nagy hangsúlyt kapjon.

Nagy buli lesz, nagyjából kétszázötven vendéget várunk. Nekem az volt az egyetlen fontos része, hogy mindenkit meghívhassak, akit szeretnék, a többi már részletkérdés" - tette hozzá a Blikknek.