Rengeteget fogyott betegsége miatt az egykori magyar modell

Nagymama lett a hetvenes évek sikeres magyar fotómodellje, Rák Kati
Vágólapra másolva!
Az egyik leghíresebb magyar reklámarc volt, szépsége egy országot nyűgözött le. Rák Kati nemcsak a kamerák elött volt nélkülözhetetlen, de a színpadon is maradandót alkotott. Most azonban eljött az idő, hogy magára is figyeljen.
Vágólapra másolva!

Nagymamaként, dolgozó nőként rendkívül sűrű Rák Kati élete mind a mai napig. A Pepsi-Cola egykori reklámarca nemrég azt vette észre magán, elkezdett rohamosan hízni.

Gyanakodtam, hogy pajzsmirigy-elváltozás lehet, és elmentem dokihoz. Kiderült, hogy megemelkedett a vércukrom, és tartósan magas is maradt. Ez már a kezdődő cukorbetegség jele lehet, így megelőzésképpen az orvosom tanácsára elkezdtem szedni egy tablettát, amitől lefogytam nagyon hirtelen majd kilenc kilót" – mondta a Borsnak a színésznő, aki meg is ijedt a hirtelen súlyveszteség miatt.

Ha belegondolok, nem tettem érte semmit és mégis fogytam, ijesztő volt – mondta Rák Kati, aki a lelki problémáiról is őszintén beszélt.

Forrás: Duna TV

Nekem a család az első, mindig velük foglalkozom, magammal nem sokat... Sok nehézséggel néztem szembe 2006-ban. Munkám kapcsán egyik jó barátom és kollégám halála nagyon mélyen érintett, de voltak egyéb munkaügyi csapások, melyek sorban bekövetkeztek az életemben... mondhatni traumák sora, amiket nem hevertem ki. Úgy vagyok és voltam vele akkor is, hogy a nők, az anyák úgyis mindent kibírnak. Még bírom! Ugye!? Az anyaság mellett a ház körüli dolgok, a feleség-lét, a karrier, a család összefogása... elmondva is sok. Észre sem vettem évekig, nem éreztem, csak belül indította el ezeket az egészségügyi változásokat bennem..." – magyarázta a színésznő, aki most már tudatosan egy kicsit jobban odafigyel magára.