Itt van minden részlet Vastag Csaba titkos esküvőjéről

Evelin és Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba és Domján Evelin összeházasodtak a hétvégén, most kiderült néhány részlet a nagy napról.
Vágólapra másolva!

Több mint egy évvel a megismerkedésük után örök hűséget fogadott egymásnak Csaba és párja. Az énekes augusztusban, Evelin huszonötödik születésnapjára mesébe illő lánykérést szervezett, ami után a szerelmesek elárulták, 2023-ban az esküvőre is sort kerítenek. A pár korábban elmondta, nem szeretnének nagy felhajtást, csupán egy szűk körű, egyszerű, meghitt ceremóniára és templomi esküvőre vágynak.

Forrás: Polyák Attila/Origo

A nagy napra vasárnap sor került, Csaba és Evelin immáron férj és feleség. Anyakönyvvezető, valamint az oltár előtt is kimondták a boldogító igent, amit egy álomesküvő követett. Az énekes és kedvese a Blikk információi szerint helyszínül a III. kerületi Kiscelli Múzeumot választották, ahol tavaly Axente Vanessa és férje is házasodtak. Értesüléseiket támasztja alá az is, hogy az intézményben csak szombat délelőtt tartottak tárlatvezetést, vasárnap pedig – technikai okokra hivatkozva – zárva tartottak.

A százfős násznép között egyébként a család és a szűk baráti körön kívül ismert színészek és zenészek is felvonultak. A pár pont miattuk döntött úgy, hogy vasárnapra szervezi az esküvőt.

– mesélte az egyik vendég.

- tette hozzá.