Megdöbbentő dolgokat mondott Kulcsár Edina a szülésről és a harmadik gyerekéről

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Miss World magyarországi nemzeti versenye, sajtónyilvános casting, Lexington Loft, 2023.04.15. Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Az egykori szépségkirálynő az Instagram-oldalán mesélt arról, hogy érzi magát a szülés után, korábban pedig pár kérdésre is válaszolt. Akkor azt mondta, erős fájdalmakkal küzd, de nem tud vele foglalkozni, a gyerekek miatt hamar vissza kellett rázódnia a hétköznapokba, most pedig a három gyerekről is mesélt.
Vágólapra másolva!

"Ma 2 hete, hogy 3 gyermekes anyuka vagyok! Szinte mindenki azt kérdezte tőlem, hogy nem félek, milyen lesz 3 gyerekkel? Mindig azt mondtam, hogy nem! Sokkal jobban aggódtam az első várandósságomnál, hiszen még új volt, de a másodiknál még jobban izgultam, mert a kisfiam még nagyon pici volt amikor megszületett a tesó.

Biztos, ami biztos, arra azért felkészültem, hogy nem fogok aludni, sőt, igazából mindenre, hiszen tapasztaltam eleget Medinek és Ninának köszönhetően, de feleslegesen... Eddig legalábbis úgy tűnik. Mindenkinek olyan kiegyensúlyozott babát kívánok, mint amilyen a mi kislányunk!" - üzente.