Beperelték a részegen, drogosan karambolozó ismert színésznőt

Haley Pullos színésznő
Vágólapra másolva!
A General Hospital sztárját, Haley Pullost a karambol után be is perelték: a sofőr, akivel összeütközött, azt mondja, az ő hibája volt, hogy kórházba került.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Haley Pullos a múlt hónapban karambolt okozott, miközben alkohol és marihuána hatása alatt vezetett. A sértett szerint az autó, ami mögött haladt, alig tudott kitérni Haley kocsija elől, amikor az rossz irányban hajtott egy autópálya-felhajtón. Nem volt ideje reagálni, frontálisan ütközött Haley-vel, végül kritikus állapotban szállították kórházba. Itt egy kép az egyik autóról, el lehet képezlni, mekkora ütközés volt:

A rendőrség átkutatta Haley kocsiját, marihuánát és tequilát találtak nála. Letartóztatták ittas vezetésért, amikor kórházba szállították. Az intézkedő rendőrök szerint bűzlött a piától, könnyes volt a szeme és zavarosan beszélt. Haley állítólag megütött egy tűzoltót, aki a sérüléseit vizsgálta, és az kiabálta, hogy 400 dolláros ing van rajta. A felperes szerint többet törődött a színésznő egy "túlárazott inggel", mint a baleset áldozatainak biztonságával és jólétével.

Haley Pullos színésznő IMDb

A férfi azt állítja, hogy a baleset maradandó sérüléseket okozott a testében és súlyos károkat az autójában, ami totálkáros lett - így a friss hírek szerint kártérítésért perli Haley-t.

Haley Pullos a General Hospital című szappanoperában eddig majdnem 500 epizódban szerepelt, de olyan sorozatokban is feltűnt korábban, mint a Szellemekkel suttogó, a Dollhouse – A felejtés ára vagy a Doktor House.