Király Viktort itthagyta a felesége, külföldre ment a kisfiukkal együtt

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem sikerült Király Viktor és a felesége békülési kísérlete, Virág Anita és a kisfia jelenleg épp az énekes nélkül nyaralnak.
Vágólapra másolva!

Király Viktor felesége, Virág Anita a ciprusi tengerpartról posztolt, egy Instagram-sztoriban a kisfiukkal, Kolennel közös videót is megosztott, és a jelek szerint igen jól érezték magukat.

Egy kép Virág Anita ciprusi videójából Forrás: Instagram/Virág Anita

"Ez most nem az a megszokott keddi nap", írta egy másik nyaralós posztjához, jelenleg is Cipruson tartózkodnak tehát a gyerekkel – miközben Király Viktor pedig Magyarországon van a saját Instagram-sztorijai szerint, legutóbb Azahriah koncertjéről, majd itthoni ételrendelésről posztolt.

Részlet Király Viktor videójából Forrás: Instagram/Király Viktor

A helyzet azért nem túl biztató, mert Király Viktor és Virág Anita sokáig dolgoztak a házasságuk megmentésén, közös törökországi nyaralásuk után első családi nyaralásukat is tervezték a kisfiukkal.

A Blikk kereste az énekest azzal kapcsolatban, hogy mi történt, de nem akart a magánéletéről beszélni – a lapnak viszont a hívásból is egyértelműnek tűnt, hogy épp Magyarországon van a családja nélkül.