Megható üzenetet küldött Bruce Willisnek Demi Moore

Vanity Fair: Hollywood Calling Vertical
Demi Moore attends “Vanity Fair: Hollywood Calling - The Stars, The Parties And The Power Brokers” at Annenberg Space For Photography on February 04, 2020 in Century City, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Korábban már többször beszámoltunk róla, Bruce Willis gyógyíthatatlan betegségben szenved. Most a volt felesége üzent neki apák napján.
Vágólapra másolva!

Bruce Willis demenciával küzd. Lánya, Tallulah szerint ennek már jóval a hivatalos diagnózis előtt voltak előjelei. Mint írta,

a családban először arra lettek figyelmesek, Willis nem nagyon válaszolt a kérdéseikre, de először azt hitték, hogy a hangos forgatások miatt romlott a hallása, így eleinte csak hangosabban beszéltek hozzá.

Később Tallulah személyes sértésnek vette, hogy az apja egyre kevesebbet beszél, miközben már az is a betegség tünete volt. A lány ehelyett azt gondolta, Willis elhidegült tőle – mivel az újabb házasságából, az Emma Heminggel való kapcsolatából két kisebb lánya is született. Azóta kiderült, sajnos betegség áll a háttérben.

IMDb

Az egész család összefogott, szeretettel veszik körbe a férfit, habár korábban is többször a világ tudtára adták, a színész és volt felesége, jó viszonyt ápolnak. Demi Moore most apák napja alkalmából üzent a színésznek.

– írta a színésznő a bejegyzésében, melyhez egy fotót mellékelt, amin Bruce és a három közös lányuk látható.