Újabb bizonyíték arra, hogy Marics Peti és Kovács Gyopár együtt vannak

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Az egészen biztos, hogy Kovács Gyopár és Marics Peti között volt valami, erről már korábban írtunk. Az énekes viszont nem is olyan régen úgy nyilatkozott, Tóth Andi után öt vagy tíz évig nem lesz foglalt a szíve. Erre azonban lehet, hogy már most rácáfol, ugyanis Gyopárral nagyon jól alakulnak a dolgaik.
Vágólapra másolva!

Marics Peti nem titkolja új barátnőjét, Kovács Gyopár ugyanis ott volt a ValMar vasárnapi koncertjén.

Marics Petivel Gyopár, Milóval a barátnője. A pletyka szerint Gyopár az Ütős ötös forgatása óta van a képben... Milán anyukájával álltak egy ideig. Gyopáron egy farmerdzseki-szerűség volt
– írta valaki a Redditen, amit a Bors szúrt ki.

Forrás: https://www.instagram.com/kovacsgyoparr/

Korábban már írtunk Gyopárról, aki egyébként kísértetiesen hasonlít Tóth Andira. Bizonyára nem lehet egyszerű neki ez az időszak, de úgy tűnik, kitart az énekes mellett. Teszi ezt annak ellenére, hogy nemrég Maricsot egy Facebook-csoportban többen is megvádolták azzal, hogy illetlen ajánlatokat tett fiatal lányoknak. Szülők, testvérek és barátok is jelentkeztek, hogy megosszák a történetüket, miszerint a ValMar énekese a koncertek után csapja a szelet a rajongóinak, majd felajánlja, hogy töltsenek egy kis időt kettesben.

A zenész egyik barátja azt mondta, nem érti, mi történik Marics körül. Azt azonban biztosra tudja, hogy ezek a lejárató, rosszindulatú kommentek azóta terjednek a neten, mióta Peti és Tóth Andi szakítottak.

Az is kiderült, hogy az énekes számtalan üzenetet kapott a visszavonult énekesnő csalódott rajongóitól, akik egyébként Kovács Gyopárt sem kímélik...