Ön- és közveszélyesnek nyilvánították az utcán meztelenkedő, egykori tinisztárt

Amanda Bynes egykori tinisztár nagyon meghízott: fotó!
Actress Amanda Bynes pose for photographers as she walks the blue carpet to attend the MTV Music Awards in Los Angeles, CA 31 May 2003. / AFP PHOTO / LEE CELANO
Vágólapra másolva!
A kétezres évek egyik legnépszerűbb fiatal színésznője, Amanda Bynes manapság már csak botrányaival hívja fel magára a figyelmet, évek óta nem aktív színésznőként. Édesanyja gyámsága alatt állt 9 évig, majd tavaly úgy ítélte meg a bíróság, hogy szabadulhat az alól. Úgy tűnik, hogy rossz döntést hoztak, ugyanis azóta szinte folyamatos pszicihiátriai kezelés alatt áll, nemrég az utcán bolyongott meztelenül, most rendőröket hívott saját magára.
Vágólapra másolva!

Pár hónappal ezelőtt egy szemtanú felismerte Amanda Bynest, aki egy vasárnap kora reggel anyaszült meztelenül mászkált az utcán. Az orvosok szerint pszichotikus epizódja volt, mikor magához tért, ő maga hívta a rendőrséget, majd azonnali pszichiátriai megfigyelés alá helyezték, majd az eset után a három hetet töltött bent.

Az egykori színésznő orvosai úgy döntöttek, hogy elegendő számára az ambuláns kezelés is, de Bynes rácáfolt, ugyanisa múlt hétvégén újabb idegösszeomlása lehetett. Az eddigi információk szerint

ismét maga hívhatott rendőröket a házához, akik bilincsben vitték el,

de ő meglepően higgadt és együttműködö volt. A járőrök ön-és közveszélyesnek ítélték meg Amanda Bynest, akit ismét 72 órás pszichiátria megfigyelés alá helyeztek - írja a TMZ, ahol az esetről készült fotókat is megtekintheti.