Kiengedték a pszichiátriáról a kétezres évek tinisztárját

Amanda Bynes a The Amanda Show promóképén
Vágólapra másolva!
A kétezres évek egyik legnépszerűbb színésznője volt Amanda Bynes, aki a hirtelen jött népszerűség következtében összeroppant. Mint írtuk, nemrég egy szemtanú állítása szerint kora reggel az egykori színésznőt látták Los Angelesben sétálgatni, amivel nem lett volna gond, ha nem lett volna teljesen meztelen. Az eset után a pszichiátriára vitték, ahonnan most jöhetett ki. Három hetet töltött bent, ambulánsan kezelik tovább.
Vágólapra másolva!

A szemtanú elmondása szerint Amanda Bynes a szeme láttára intett le egy autót, a sofőrnek elmondta, hogy épp átmeneti elmezavara volt, majd a színésznő maga hívta a 911-es segélyhívó számot. Akkor a rendőrségről egyenesen egy Los Angeles-i pszichiátriára vitték, ugyanis az őrsön megállapították, hogy legalább 72 órás pszichiátriai megfigyelés alá kell helyezni az egykori tinisztárt.

Forrás: Nickelodeon

A TMZ most arról ír, hogy pszichotikus epizódja volt. A kezelés eredetileg 72 órás Amerikában, de ezt többször meghosszabbították. Több mint három hét után engedték ki Bynest a kórházból. A kezelését ambuláns módon folytatják, továbbra is szakorvosok segítenek neki.

A színésznő régóta küzd mentális problémákkal, emiatt korábban kilenc évig állt szülei gyámsága alatt.