Megdöbbentő elmélet látott napvilágot Elvis Presley haláláról

5 dolog, amit nem tudtál Elvis Presley-ről
Vágólapra másolva!
Elvis Presley mostohatestvére, David Stanley megdöbbentő dolgokat mondott az énekes haláláról egy új dokumentumsorozatban.
Vágólapra másolva!

Az Amazon Elvis' Women (Elvis női) címmel mutatott be egy háromrészes dokumentumsorozatot, amelyben nemcsak az Elvis Presley-t körülvevő nők meséltek, de többek között az énekes mostohatestvére, David Stanley is megszólalt.

Elvis Presley Forrás: Getty Images/Photoshot

A férfi érdekes elmélettel állt elő Elvis halálával kapcsolatban, szerinte ugyanis a sztár nem véletlenül adagolta túl magát, hanem öngyilkos lett. "Szerelem, sértettség, fájdalom, kiszolgáltatottság – egyszerűen nem bírta tovább" – vélte Stanley.

A mostohatestvér arra is kitért, hogy Elvis egy készülő leleplező könyv miatt választhatta a halált, miután abból fény derült volna pedofil hajlamaira, a kamaszlányok iránti vonzódására. "A fiatal, 15-16 éves lányok iránti vonzalmától rosszul voltam. Megúszott olyan dolgokat, amiket a legtöbb ember nem, mindezt a pénze, a vagyona, a hírneve és a hatalma, a karizmája és a vonzereje miatt" – mondta Stanley.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!