Megdöbbentő változás történt Vajna Tímea külsejével - kép

Vajna Tímea, Vajna Timi
Vágólapra másolva!
Vajna Tímea nehéz időszakon ment keresztül az utóbbi időkben, hiszen évek óta sikertelenül küzd azért, hogy édesanya lehessen. Legutóbb egy spermabankban is járt, amivel megerősítette azokat a híreszteléseket, hogy végleg szakított vőlegényével, Zoltánnal. Azóta kissé eltűnt a közösségi oldalairól, most megújulva tért vissza.
Vágólapra másolva!

Vajna Tímea igyekszik jobban lenni a hullámvölgyek után, hiszen vetélés, szakítás, halálesetek, sőt betörés is megnehezítette az életét az elmúlt időszakban. Andy Vajna özvegye egy valamit azonban nem ad fel, hogy anya lehessen, ezért pénzt és időt nem sajnálva tesz meg mindent, hogy elérje célját.

Nemrég Arnold Schwarzenegger birtokán járt, mivel a színész nagyon jó kapcsolatot ápolt a néhai filmproducerrel, Andy Vajnával. Özvegye igyekszik ezt a jó viszonyt fenntartani, így ő is részt vett a színész rendezvényén, ahol Schwarzenegger új dokumentumfilmjének premierjét ünnepelték.

Azóta a napokban jelentkezett közösségi oldalán először, új fotóival azonban meglepte követőit, hiszen védjegyévé vált, hosszú barna haját rövidre vágatta. Vajna Tímea már évek óta ragaszkodott a hosszú hajához, szinte semmit sem változtatott azon, most mégis úgy döntött, hogy fazont vált, így egy válig érő rövidebb stílust választott.

A képek között lapozhat: