Betört egy zaklatója Taylor Swifthez

2019 American Music Awards - Arrivals USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood DOWNTOWN DTLA Downtown Los Angeles Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebri
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 24: Singer Taylor Swift wearing wearing a Julien Macdonald dress, Casadei boots, and Ofira jewelry arrives at the 2019 American Music Awards held at Microsoft Theatre L.A. Live on November 24, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Letartóztattak Taylor Swift Rhode Island-i házánál egy nőt, aki betört a birtokra.
Vágólapra másolva!

Egy 54 éves nő betört Taylor Swift Rhode Islanden található birtokára: épp a kertben mászkált, amikor a biztonsági őrök távozásra szólították fel – a nő azonban ezt megtagadta, ezért hívták ki a rendőrséget.

A zaklatót letartóztatták, egy hét múlva kell megjelennie a bíróságon. Az elfogásáról képeket is láthat a TMZ oldalán, pont a "magánterület" és "nincs átjárás" táblák előtt verték bilincsbe.

Taylor Swift Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Taylor Swift a július 4-hez kapcsolódó ünnepi hétvégét egyébként pont a Rhode Island-i házban töltötte, bár azt nem tudni, hogy konkrétan a betörés idején is ott volt-e még.