53 év után búcsúzott, utoljára lépett színpadra Elton John

Elton John Farewell Yellow Brick Road Tour - New Orleans, LA GettyImageRank2 Color Image arts culture and entertainment Vertical MUSIC CONCERT
NEW ORLEANS, LOUISIANA - JANUARY 19: Elton John performs during the Farewell Yellow Brick Road Tour at Smoothie King Center on January 19, 2022 in New Orleans, Louisiana. Erika Goldring/Getty Images/AFP (Photo by Erika Goldring / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Elton John megtartotta a búcsúkoncertjét, Stockholmban lépett fel utoljára.
Vágólapra másolva!

A világjárvány miatt a tervezettnél két évvel később, de elköszönt a közönségtől a 76 éves Elton John: szombaton megtartotta a búcsúkoncertjét utolsó turnéja utolsó állomásán, Stockholmban.

Elton John Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Erika Goldring

A helyszíni tudósítások szerint az énekes két és fél óra alatt 23 slágerét játszotta el, közben háromszor öltözött át. "Nélkületek most nem ülnék itt. Ti vettétek meg a kislemezeket, az albumokat és a CD-ket, és ami még fontosabb, ti vettétek meg a koncertjegyeket, és tudjátok, mennyire imádok élőben játszani.

Köszönöm! Sosem felejtelek el titeket. Annyi fellépésem volt, hogyne emlékeznék. Ott vagytok a fejemben, a szívemben és a lelkemben" – mondta a közönségnek.

Az énekes első lemeze megjelenése után, 1970-ben indult először turnéra, azóta pedig nagyjából négyezer koncertet adott legalább 80 országban. Egy-két alkalmi fellépést talán vállal még, de turnéból biztosan ez volt neki az utolsó.