Kiderült, mire készül Csobot Adél és Hegyes Berci

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19.
Csobot Adél és Hegyes Bertalan
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Csobot Adél megfogadta a Dancing with the Stars zsűrijének tanácsát és nem hagy fel a tánccal, ami kitűnően megy neki. Nem véletlenül nyerte meg a harmadik évadot, folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtott hétről hétre, melyben nagy szerepe volt tanárának, Hegyes Bercinek is. A közös munkát nagyon élvezték, nagy közöttük az összhang, így nem is volt kérdés, hogy láthatják még őket együtt a színpadon. Korábban már elárulták, hogy több dologra is készülnek közösen, most az egyik nagy dobásukat le is leplezték a követőik előtt.
Vágólapra másolva!

Újra együtt a TV2 show-műsorának, a Dancing with the Stars harmadik évadának győztes párja, Csobot Adél és Hegyes Berci, akik ismét kitartóan együtt gyakorolnak, hiszen három nagyobb fellépésre is készülnek. Már a műsor alatt érezhető volt, hogy nagyon jól kijönnek egymással és élvezik a közös munkát, így nem megelpő, hogy Hegyes ismét Csobot Adélt választotta táncpartnerének. A színész-énekesnő szívesen vállalta a feladatokat, hiszen remekül táncol és élvezi is.

Korábban már elárulták, hogy három nagyobb eseményre is együtt készülnek, ezek közül az első július 22-én lesz, a Margitszigeti Szabadtéri Színházban, ahol a Dancing with the Starsból is ismert népszerű táncosokkal közösen lépnek majd fel.

"Figyelem, figyelem! Jövök Margitszigeti Színház, jövök Tango With the Stars!

- írta büszkén Csobot Adél, aki látszólag nagyon boldog, hogy újra táncolhat egykori versenypartnerével.