Szétszedik a féltékeny rajongók Marics Peti új barátnőjét

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban Tóth Andi, most Kovács Gyopár, Marics Peti új barátnője is kapja a kíméletlen megjegyzéseket a rajongóktól - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Össztűz zúdul Kovács Gyopárra, amióta a rajongók tudni vélik, hogy a 24 éves színésznő egy párt alkot Marics Péterrel, a VALMAR együttes 26 esztendős sztárjával - írta a lap.

A fiatal lány folyamatosan kapja az ívet:

hol a kinézetét, hol a viselkedését kritizálják, mindig találnak valami kivetnivalót rajongásuk tárgyának kedvesében.

A helyzet ismerős lehet, hiszen alig egy évvel ezelőtt, amikor kiderült, hogy Peti egy párt alkot Tóth Andival, tinilányok garmada kezdte mocskolni a korábbi X-Faktor győztes énekesnőt a közösségi oldalakon, privát üzenetekben és kommentekben egyaránt. Az énekesnő idén márciusban szakított a tinibálvánnyal, s akkor frappáns üzenetben reagált.

„Megvédem magam, ha már más nem fog. Nem lehet megcsalni! Ha megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű. Gondoltam, eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még szőr sem nőtt a n*nijukon, és akik most otthon vagdossák az ereiket, hogy elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet" – fogalmazott akkor, hozzátéve: pont az efféle megjegyzések miatt nem akarta nyilvánosságra hozni a kapcsolatát Mariccsal.

A Blikk kereste Marics Petit és Kovács Gyopárt, ám nem kívántak nyilatkozni a témában, de egy hozzájuk közel álló baráttól megtudtuk, hogy noha tiszteletben tartják a rajongókat, távolságtartással kezelik a véleményüket.

"Sem Peti, sem Gyopár nem foglalkoznak a kívülállók megjegyzéseivel. Élik az életüket, nem olyan típusok, akiknek más ember véleménye határozza meg a mindennapjaikat, érzéseiket" – mondta az ismerős.