Szülés után súlyos komplikációk léptek fel Robert De Niro barátnőjénél

film celebrity Horizontal
US actor Robert De Niro and his girlfriend Tiffany Chen arrive to the screening of "Kiss the Future" during the opening night of the Tribeca Film Festival at OKX Theater in New York City on June 7, 2023. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Robert De Niro párja, Tiffany Chen elárulta, hogy gyerekük születése után Bell-bénulást diagnosztizáltak nála.
Vágólapra másolva!

A 79 éves hollywoodi világsztár, De Niro májusban hetedszer lett apa, a 45 éves párja szült neki kislányt. A szülés után a CBS Morningsnak elmondta, hogy adódtak komplikációk, de szerencsére nem a babával.

Robert De Niro és Tiffany Chen pár nappal a szülés előtt Forrás: AFP/Angela Weiss

"Elkezdtem érezni, hogy a nyelvem kicsit bizsergett, elkezdett zsibbadni, és aztán rájöttem, hogy mintha az arcom is zsibbadna... furcsán érezném magam" - mondta. Enni, inni sem tudott, és akkor rájött, hogy nagy a baj.

Mint kiderült, arcidegbénulása volt: ez az agyideg valamilyen okból létrejött működészavara. Az arcidegbénulás leggyakoribb típusa az ismeretlen eredetű, más néven Bell-féle bénulás. Ez a fajta elváltozás legtöbbször teljesen egészséges emberen, minden előzetes fájdalom, egyéb tünet nélkül hirtelen alakul ki. De Niro barátnőjét kórházba vitték, már jobban van.