Jamie Foxx: Nem vagyok lebénulva, de megjártam a poklot

Django unchained arme crier scream Horizontal GUN
Django unchained 2013 Real Quentin Tarantino Jamie Foxx. COLLECTION CHRISTOPHEL © The Weinstein Company / Columbia Pictures (Photo by The Weinstein Company / Columbia / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP)
Vágólapra másolva!
A színész áprilisban került kórházba, azonban nem lehetett tudni, hogy mi történt vele. Több mint három hónap után Jamie Foxx közösségi oldalán üzent követőinek.
Vágólapra másolva!

Jamie Foxx felépült, habár vissza kell még járnia kezelésekre - derül ki a színész közösségi oldaláról, amit a Blikk vett észre.

Azt szeretném, hogy nevetve lássatok, jól érezzem magam, bulizzak, viccelődjek, filmet, tévéműsort csináljak. Nem akartam, hogy úgy lássatok, hogy csövek állnak ki belőlem, és azon gondolkozom, hogy vajon túlélem-e. El sem tudom mondani, hogy ez az egész milyen mélyre vitt le, hogy aztán onnan visszajöjjek. Olyasmin mentem keresztül, amiről azt hittem, hogy soha nem fogok átélni – mondta őszintén bejelentkezésében a sztár, aki cáfolta azokat a pletykákat, miszerint megvakult volna.

De visszatértem, és képes vagyok dolgozni" – zárta a színész, hozzátette rendkívül hálás azért a sok szeretetért, amit kap a rajongóktól.