Megverte a barátnőjét, letartóztatták az egykori gyereksztárt

P.S. ARTS' Express Yourself 2016 GettyImageRank3 VERTICAL USA California Santa Monica Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Zachery Ty Bryan Barker Hangar P.S. Arts P.S. Arts Express Yourself OneWest Bank
SANTA MONICA, CA - NOVEMBER 13: Actor Zachery Ty Bryan attends P.S. ARTS and OneWest Bank's Express Yourself 2016 at Barker Hangar on November 13, 2016 in Santa Monica, California. Joshua Blanchard/Getty Images for P.S. ARTS/AFP
Vágólapra másolva!
Három év után ismét családon belüli erőszakért tartóztatták le a Házi barkácsban még gyerekként látott Zachery Ty Bryant.
Vágólapra másolva!

Letartóztatták az oregoni Eugene-ban a Házi barkács egykori gyereksztárját, Zachery Ty Bryant, jelenleg családon belüli erőszak vádjával tartják őrizetben.

Zachery Ty Bryan 2016-ban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joshua Blanchard

A TMZ szerint a színész olyasvalakit bántalmazott, aki korábban távoltartási végzést is kért ellene, valószínűleg ugyanarról a barátnőjéről van tehát szó, akit 2020-ban fojtogatott, majd a következő évben el is ítélték miatta.

Bryan a kilencvenes évek népszerű vígjátéksorozatában, a Házi barkács-ban több mint 200 epizódban játszotta a központi család legnagyobb gyerekét, Bradet. Később olyan szériákban is vendégszerepelt, mint a Vészhelyzet, a Buffy, a vámpírok réme, a Smallville vagy a Veronica Mars, 2009-ben azonban lényegében felhagyott a színészettel, azóta csak tavaly tűnt fel Az igazság őrzőiben.

Zachery Ty Bryan még a Házi barkácsban Forrás: ABC