Így fogadták G.w.M gyerekei az új kis testvérüket

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Májusban született meg G.w.M és Kulcsár Edina első közös kislánya, Amara. A házaspár ritkán beszél a magánéletükről, főleg, ha a gyerekeikről van szó. A rapper most kivételt tett és a TV2-nek elárulta, hogyan élnek, amióta kislányuk megérkezett az életükbe, valamint a nagyobb gyerekeik hogyan fogadták az új kis testvérüket.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és G.w.M között nagyon gyorsan történtek a dolgok, nemcsak a kapcsolatuk felvállalása, hanem a folytatás is elég hirtelen hozott komoly fordulatokat. Az egykori szépségkirálynő és a rapper nem tudtak lassítani a tempón, ugyanis Kulcsár váratlanul teherbe esett, pedig állítása szerint megtette a szükséges óvintézkedéseket, hogy még ne jöjjön a baba. De nagyon boldogok, hogy így alakultak a dolgok, május 11-én életet is adott egészséges kislányuknak, Amarának.

Kulcsár Edina és G.w.M nagyon boldogok együtt, már három hónapos a közös kislányuk Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M

A házaspár még a kislány érkezése előtt tartott egy szűk körű polgári esküvőt is, akkor úgy gondolták, hogy később ezt bepótolják, hogy méltó módon tudjanak együtt ünnepelni szeretteikkel. Egyelőre azonban a gyerekek a prioritás számukra, most G.w.M azt is elárulta a TV2 stúdiójában, hogyan alakul az életük a három hónapos csecsemővel és a gyerekeik hogyan fogadták a kislányt, valamint arról, hogy hogyan oldják meg a kis Amara körülötti teendőket.

- kezdte G.w.M a Mokkában Pachmann Péternek, majd hozzátette, hogy bár nem egyszerű öt gyerekkel, de minden jól alakul eddig.

Nagyon szeretik, és hála a jóistennek, a túloldalon is ezt látom, szóval elég szépen alakult minden" - utalt Kulcsár Edina és Csuti közös gyerekeire is, akik szintén nagyon szeretik a kis testvérüket.