Másfél év után válaszolt a nemi erőszak vádjára a Szex és New York sztárja

HBO Max's "And Just Like That" New York Premiere GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities bestof topix Vertical
NEW YORK, NEW YORK - DECEMBER 08: Chris Noth attends HBO Max's premiere of "And Just Like That" at Museum of Modern Art on December 08, 2021 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Először nyilatkozott hosszabban Chris Noth, miután jó másfél éve két nő is nemi erőszakkal vádolta.
Vágólapra másolva!

A Szex és New York Mr. Bigje, Chris Noth egy friss interjúban reagált a vádakra, amelyekkel két nő illette 2021 decemberében, állítólag egymástól függetlenül. Mindkét nő azt állította, hogy a színész megerőszakolta, ami miatt Noth komoly munkáktól is elesett, több sorozatból kirúgták.

Chris Noth Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A tévésztár akkor teljesen hamisnak nevezte a vádakat: elmondása szerint soha nem lépett át semmilyen határt, a viszonyok kölcsönös megegyezésen alapultak.

Az USA Todaynek most azt is bevallotta, hogy többször hűtlen volt a feleségéhez, amire nem volt más mentsége, mint hogy élvezte a szexet, és az ismertté válása után rengeteg nő akart szexelni vele. "Igen, megcsaltam a feleségem, ami mélyen elszomorította, nem volt szép az összkép. De ez nem bűncselekmény... Soha nem támadtam rá ezekre a nőkre" – nyilatkozta,