Valóban gigászi a Sziget-nagyszínpad, így néz ki a nulladik napon a helyszín - videók

2023, Sziget, bejátás, 0.nap, 2023.08.09.,
2023 Sziget bejátás 0.nap
Vágólapra másolva!
Még nem hosszú, tömött sorokban, de már érkeznek a bulizni vágyók - idén száz országból.
Vágólapra másolva!

Két covidos év után (2020 és 2021) tavaly már visszatért a Sziget, idén pedig újra megnyitotta kapuit: mától, augusztus 9-től már beköltözhetnek a sátrazók. A nagy roham holnapra várható, ezért egy nappal a valódi start előtt megnéztük az európai hírű fesztivál helyszínét, ahol persze még minden tiszta, szép, rendezett. A vendéglátóhelyek zöme még zárva volt, de pár helyen már lehetett enni, inni, kávézni. Sok remek képet itt nézhet a nulladik napról, alább pedig pár videó.

Itt a híres K-híd, kissé rozsdás, de sokan szeretnek átmenni rajta, mert az azt jelenti jobbára, hogy kezdődik egy fesztiválnap, sok koncerttel, hajnalig tartó bulikkal. A motorcsónakost láthatóan nem érdekelte az esemény, de sokan már jönnek befelé:

A nagyszínpad nemcsak nevében nagy. Hatalmas:

Még egy videó a méreteiről:

Egy nappal a tömegek érkezése előtt bepillanthattunk a Nagyszínpad mögötti "backstage"-be, arra a részre, ahol a Szigetre érkező legnagyobb sztárok pihennek a koncert előtt és után. Egyelőre luxussal nem találkoztunk, de tavaly sem voltak extrém kérések - mint megtudtuk, egyedül Justin Bieber ragaszkodott ahhoz, hogy legyen egy medence a számára, jeges vízzel, hogy beleugorhasson a fellépés után.

Vidáman integető szigetlakók a nulladik napon:

Az egyik főcsapás egy emeletes busz tetejéről:

És még egy videó, távolban a nagyszínpad: